14.04.2014–20.04.2014 toimus südamenädal "Sinu sammud loevad"
Закончилась Неделя сердца «Твои шаги считают»

Aprilli kolmas nädal (14.–20. aprill) on Eestis traditsiooniliselt pühendatud südametervisele. Südamenädalat tähistatakse Eestis alates 1993. aastast – tänavu juba 22. korda.
Kuna üheks südamehaiguste, samuti paljude teiste krooniliste haiguste riskiteguriks on vähene liikumine, on see nädal hea aeg, et oma eluviisidele rohkem tähelepanu pöörata ja positiivsete muudatustega alustada. Ühtlasi on 2014. aasta Eestis kuulutatud liikumisaastaks.
Südamenädalat viib läbi Tervise Arengu Instituut koostöös SA Eesti Terviserajad ja Liikumisaasta 2014-ga.
Terve aprillikuu hõlmab hulgaliselt liikumisega seotud ettevõtmisi üle Eesti, mida korraldavad kohalikud omavalitsused, koolid-lasteaiad ning koostööd tehakse paljude eraettevõtete ja kolmanda sektori organisatsioonidega. Vaata, mis üritusi Eesti eri paigus toimub ja leia endalegi sobiv ettevõtmine:  Loe edasi>>>

Третья неделя апреля  в Эстонии традиционно посвящена здоровью сердца. Неделя сердца отмечается в Эстонии с 1993 года – в этом году, уже 22 раз.
Так как причиной болезней сердца, а также многих других хронических заболеваний является недостаток движения,SÜDAMENÄDAL подходящее время, чтобы уделить больше внимания здоровому образу жизни и начать позитивные изменения.

Выставки в бибилотеке в Неделю сердца: